Merken

swela – polyester zonwering- en screendoek

Het Duitse merk swela is fabrikant van de polyester zonweringdoeken sunsilk en sunvas, alsmede het polyester screendoek vu-screen. De zonweringdoeken van swela worden gekenmerkt door een opvallend fraaie lichtdoorval.

De screendoeken van swela staan bekend om hun zachte, textiele karakter in combinatie met een optimale functionaliteit als het gaat om het filteren van de energie uit zonlicht en het tegenhouden van schadelijke uv-straling.

Tempotest Starlight – innovatieve 100% PET-vezel

STARLIGHT van Tempotest is een lijn zonweringsdoeken die geproduceerd zijn met innovatieve 100% PET-vezel, die in de massa gekleurd is. De toegevoegde UV-absorbers maken het doek perfect stabiel en bestand tegen UV-stralen.

De doeken hebben een uitstekende weerstand tegen vervorming en tractie, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik in bijvoorbeeld grote knikarmschermen. Bij gebruik voor markiezen verkleinen deze doeken aanzienlijk het risico op microperforaties als gevolg van de mechanische werking bij het openen en sluiten.

Dickson – acryl zonweringdoek

Het merk Dickson is afkomstig uit Frankrijk. Dickson is toonaangevend binnen de Europese zonweringsmarkt met zonweringsdoeken van acryl, geweven in een smaakvolle collectie. Dickson is op het gebied van kleuren en dessins absoluut een trendsetter.

Sattler – acryl zonweringdoek

Sattler is afkomstig uit Oostenrijk. Het bedrijf weeft acryl zonweringdoek van hoogwaardige kwaliteit en levert in de Europese markt een eigentijdse en bovenal eigenwijze collectie kleuren en dessins.

Bolbyr – acryl zonweringdoek

Bolbyr is een Nederlandse leverancier van zonweringdoek, met een eigen weverij in Spanje. Doordat Bolbyr met twee benen stevig in de Nederlandse markt staat, weet het bedrijf heel goed de juiste snaar te raken bij de Nederlandse consument. Kleuren en dessins binnen de Bolbyr acrylcollectie zijn dan ook zeer aansprekend.

Helioscreen – gepolyvinyliseerd glasvezeldoek

Het in België gevestigde Helioscreen maakt deel uit van de wereldwijde Hunter Douglas groep en mag zichzelf de bakermat van het glasvezeldoek in Europa noemen.

Naast een up-to-date collectie aan doekkleuren, wordt Helioscreen gekenmerkt door een constante, hoge kwaliteit in glasvezelweefsel.

Neem contact op

Adres

Landbouwweg 26
3899 BE Zeewolde

Mail ons