Over ons

NederLux

De naam NederLux beschrijft door de samenvoeging van de woorden ‘neder’ (omlaag) en ‘lux’ (licht) waar zonwering- en screendoek voor staat:  het omlaag brengen van de lichtintensiteit. Het bedrijf is opgericht door Klaas-Jan Postma, die sinds 1998 werkzaam is binnen de Nederlandse zonweringindustrie.

Jarenlange ervaring

Klaas-Jan heeft zijn jarenlange expertise op het gebied van zonweringsweefsel en de daarbij behorende confectiemethoden ingezet om met een geheel eigen visie de markt te bedienen. Als geen ander is hij op de hoogte van de eigenschappen van de diverse weefsels en de manieren waarop deze doeken optimaal geconfectioneerd kunnen worden.

Dat, gecombineerd met een zeer uitgebreide kennis over de behoeften die er bestaan bij assembleurs en de vakhandel in de zonweringindustrie, maakt dat NederLux in staat is exact datgene te leveren, waar de professional behoefte aan heeft.

De klant voorop

NederLux mag zich verheugen in het feit dat er geheel onafhankelijk gewerkt kan worden, waardoor er uitsluitend keuzes gemaakt worden welke in het belang van de klant zijn. Kernwoorden zijn kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en meedenken.

NederLux confectioneert voor iedereen die professioneel opereert in de zonweringbranche, ongeacht de grootte van het bedrijf of de kwantiteit in afname. Wie een NederLux doek bestelt, kan rekenen op een topproduct, met de grootst mogelijke zorg omringd.

Neem contact op

Adres

Landbouwweg 26
3899 BE Zeewolde

Mail ons